Πληροφορίες Υπηρεσίας

 

Καθαρισμοί γυάλινων επιφανειών

Τα σύγχρονα κτίρια από τζάμι αποπνέουν μία μοντέρνα αισθητική και εμπνέουν κύρος και καινοτομία. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει οι γυάλινες επιφάνειες να αντανακλούν καθαρές τις ακτίνες του ήλιου, χωρίς στίγματα από βροχή ή σκόνη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλα τα κτίρια γραφείων που έχουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τις οποίες είναι πολύ δύσκολο ή ακόμα και ακατόρθωτο να καθαρίσετε μόνοι σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεστε έναν ειδικό: χρειάζεστε την GlassWorks.

Η GlassWorks διαθέτει σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που φτάνουν ήψος 45 μέτρων και εξυπηρετούν ακόμα και τα πιο ψηλά κτίρια. Επίσης διαθέτουμε ειδικές ελαφρωμένες σκαλωσιές από αλουμίνιο, κρεμαστά βαγόνια καθαρισμού, κρεμαστές πλατφόρμες καθαρισμού, και εξειδικευμένο προσωπικό για τις εργασίες. Η GlassWorks ανταπεξέρχεται στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς καθαρισμού υαλοπινάκων. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε κτιρίου μπορούμε να σας προτείνουμε και τις πιο κατάλληλες μεθόδους, όπως καθαρισμό με υδροβολές ατμοκαθαριστές, αντιγκράφιτι κ.ά.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι της KIEHL, αφαλατικά, εξειδικευμένα περιποιητικά επιφανειών για γυαλί που απωθούν τη σκόνη, τους ρύπους και εμποδίζουν με την πρώτη βροχή την επανεμφάνιση στιγμάτων από άλατα.